Missie

Geen bedrijf zonder missie. Een missie geeft richting, maakt mensen gedreven en brengt het onmogelijke dichterbij. U leest hiernaast wat Triggered Emotions beweegt.

We brengen de wereld een glimlach! Wij willen mensen en bedrijven in staat stellen om op de meest unieke en verassende wijze hun emotie over te dragen aan anderen. Onze ambitie is mensen wereldwijd een glimlach op hun gezicht te toveren.

We weten hoe!

Dit doen we door gifts, greetings en andere communicatiedragers te voorzien van licht, geluid en andere, zeer innovatieve elektronische toepassingen. De toevoeging van deze concepten verhoogt en verlengt, tijdens het geefmoment, de emotionele waarde van de interactie tussen bedrijven en/of personen.

We hebben wat er nodig is!

Door altijd in teamverband onze innovatieve producten te combineren met creatieve content, marktkennis, eigen ontwikkeling, productiekennis en gedegen ervaring met de internationale ‘maakindustrie’, zijn wij in staat onze klanten een grote competitieve voorsprong te geven.

We wijzen de weg!

Triggered Emotions geeft offline en online uitgevers, retailers, distributeurs en MarCom professionals een ‘hands on’, persoonlijke begeleiding; van eerste idee tot een succesvol product in de markt.

Samen staan we sterk!


Dit maakt het mogelijk om samen met onze klanten te groeien, de beste te worden en de ambities van onze medewerkers en aandeelhouders te overtreffen.