FAQ

Hier vindt u de antwoorden op de meestgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op: wij geven u graag antwoord!

Ik wil andere producten dan wenskaarten voorzien van innovatieve technieken zoals licht en geluid. Kan dat?

Dat kan zeker! Kijk bijvoorbeeld eens bij Creative Packaging en Marcom concepts. Wij zoeken graag samen naar manieren om ook uw product tot leven te brengen. Neem dus gerust contact met ons op!

Kan ik wenskaarten met techniek laten maken zonder eigen designs?

Geen zorgen! Wij hebben een uitgebreide collectie aan bijzondere designs waar u uit kunt kiezen. Kijk voor onze huiscollectie onder het hoofdstuk Greetings bij Showcase. Voor nieuwe ontwerpen werken we nauw samen met ervaren designers.

Waar vind ik prijzen op jullie website?

Die vindt u hier niet, omdat prijzen onder meer afhankelijk zijn van het product, de gebruikte muziek, de oplage en de techniek. Bel of mail ons voor een offerte op maat!

Hoe lang duurt de productie van producten met microtechnologie?

Dat hangt van het product en de oplage af. Het duurt in ieder geval nooit langer dan 14 weken vanaf het moment dat we alle designs en materialen in huis hebben.

Ontwikkelen en produceren jullie alles zelf?

Productontwikkeling, marktonderzoek, verkoop en projectmanagement doet TE volledig in Nederland. De uiteindelijke massaproductie doen we, in eigen beheer, in Azië. Op die manier combineren we Westerse innovatie, kwaliteit en controle met Oosterse prijsvoordelen.

Kan ik ook kant-en-klaar eigen drukwerk aanleveren?

Natuurlijk. Wij zorgen dan voor de assemblage, waarbij we onze innovatieve microtechnologie perfect toepassen in uw drukwerkproduct.

Kunnen jullie de techniek ook bij ons aanleveren, bijvoorbeeld in de vorm van modules?

Geen probleem. Wij kunnen zorgen voor licht- en geluidsmodules in op maat gemaakte stickers. Daarmee kunt u uw eigen producten van techniek voorzien.

Welke content kan Triggered Emotions verzorgen?

Toegespitst op uw specifieke product leveren we alle content op het gebied van muziek, geluidseffecten en design. Triggered Emotions heeft bovendien een ruime database met muziek en beeld, waarvan wij de rechten al hebben verworven.

Ik ben een MarCom professional. Kan ik bij jullie terecht voor mailings en promotie-artikelen?

U bent van harte welkom! Van een simpele premium tot een onvergetelijke mailing: het kan allemaal. Kijk voor inspiratie bij Marcom Concepts of neem contact met ons op. Samen kijken we dan hoe we u en uw klanten een glimlach kunnen geven.

Ik ben consument. Kan ik bij u bijvoorbeeld 20 verjaardagskaarten kopen?

U kunt hier natuurlijk altijd inspiratie opdoen. Maar voor de aanschaf verwijzen wij u graag naar de plaatselijke boekhandel of online verkooppunten.