Services

Bij elke vorm van samen­werken met Triggered Emotions heeft u het voordeel van ons totale dienstenpakket. Bij wet- en regelgeving rond productie, kwaliteit, logistiek en content kennen we het klappen van de zweep en nemen we u zorg en werk uit handen.

Zorgenvrij samenwerken is ons handelsmerk. Met onze ervaring en expertise kunt u rekenen op wat we afspreken over kwaliteit, content en planning. Zonder haken en ogen, onaangename verrassingen of gedoe. Voor ons is dat vanzelfsprekend.

Productie

Bij elke opdracht voldoet Triggered Emotions aan de wet- en regelgeving die geldt in het land van productie en in het land van levering. Dat geeft u zekerheid over de gebruikte productiefaciliteiten en normen zoals de CE-markering.

Kwaliteit

Bij elk productietraject bouwt Triggered Emotions scherpe kwaliteitscontroles in volgens de strengste normen. Van ‘golden copy’ tot inspecties van het ruwe materiaal en van productielijncontrole tot steekproeven aan het einde van de lijn en bij verscheping. Voor die controles hebben we westerse inspecteurs in dienst die terplekke hun werk doen.

Logistiek

Triggered Emotions heeft de klok rond zicht op en controle over het logistieke proces. Documentenafhandeling, opslag, transport, export en import: wij begeleiden en sturen elk onderdeel van dat proces. Zodat u daar geen omkijken naar heeft.


Muziekrechten

Met grote muziekmaatschappijen zoals Sony, Warner en Universal heeft Triggered Emotions nauw contact. Net als met STEMRA en hun zusterorganisaties in andere landen. Dat geeft ons en u de toegang tot een wereld aan muziekrechten tegen scherp onderhandelde tarieven.

Rechten artwork

Het door ons in huis of met onze designpartners ontwikkelde artwork is rechtenvrij. Dat betekent dat we u in onze standaard collectie een groot portfolio aan ontwerpen kunnen aanbieden tegen bijzonder scherpe prijzen. Ook over de designs op maat kunnen we aantrekkelijke afspraken met u maken.